Να στείλετε μήνυμα
products

Υψηλή χημική αντοχή Προσαρμόσιμη πλαστική σακούλα συσκευασίας για βιομηχανικές εφαρμογές

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ZEKUN PACKING
Πιστοποίηση: ISO/SGS/FDA/QS/BRC/HACPP
Ποσότητα παραγγελίας min: 30000pcs
Τιμή: $0.01-$0.03/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευάζεται σε πλαστική σακούλα και στη συνέχεια συσκευάζεται σε ένα κουτί, ή όπως το επιθυμείτε.
Χρόνος παράδοσης: εντός 7-15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: TT, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10,000,000pcs ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Δάχος: Προσαρμόσιμη Δυνατότητα: Υψηλή
Μέγεθος: Προσαρμόσιμη Μέθοδος εκτύπωσης: Εκτύπωση με βαφή
Χρώμα: Προσαρμόσιμη Εφαρμογή: Τρόφιμα, σνακ, καλλυντικά, προϊόντα οικιακής χρήσης
Υλικό: PET/PE, PET/CPP, PET/VMPET/PE, PET/AL/PE Προσαρμοσμένο Χαρακτηριστικά: Ανθεκτική στην υγρασία, ανθεκτική, φιλική προς το περιβάλλον
Επεξεργασία επιφάνειας: Στιλπνός, μεταλλίνη, που αποτυπώνεται σε ανάγλυφο Κλείσιμο: Σφραγίδα, θερμική σφραγίδα, βρύση

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών

Η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών είναι ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο προϊόν που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία διαφόρων αγαθών και αντικειμένων.το οποίο το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό.

Το χρώμα των πλαστικών συσκευασιών εκτύπωσης μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη.καθιστώντας την συσκευασία πιο ελκυστική και ελκυστική.

Το πάχος των πλαστικών συσκευασιών εκτύπωσης μπορεί επίσης να προσαρμοστεί με βάση τις ειδικές απαιτήσεις του προϊόντος που συσκευάζεται.Αυτό διασφαλίζει ότι η συσκευασία παρέχει επαρκή προστασία για το περιεχόμενο μέσα..

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εκτύπωσης

Η υψηλή αντοχή της σε υγρασία καθιστά την ελαστική συσκευασία ιδανική για συσκευασίες που είναι ευαίσθητες στην υγρασία, όπως τρόφιμα, ηλεκτρονικές συσκευές και φαρμακευτικά προϊόντα.Η συσκευασία βοηθά στο να παραμείνει το περιεχόμενο στεγνό και προστατευμένο από οποιαδήποτε βλάβη από την υγρασία.

Η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών είναι μια δημοφιλής επιλογή για συσκευασίες λόγω της ευελιξίας και της ευελιξίας στο σχήμα.Το σχήμα της συσκευασίας μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις ειδικές ανάγκες και διαστάσεις του προϊόντοςΑυτό επιτρέπει την τέλεια τοποθέτηση, παρέχοντας τη μέγιστη προστασία για το περιεχόμενο στο εσωτερικό.

Συνολικά, η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε επιχείρηση ή άτομο που αναζητά συσκευασίες υψηλής ποιότητας, προσαρμόσιμες και ανθεκτικές στην υγρασία.Η ευελιξία του και η δυνατότητα πλήρους προσαρμογής του το καθιστούν κορυφαία επιλογή για τη συσκευασία ενός ευρέος φάσματος προϊόντων.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνική παράμετρος Αξία
Ονομασία του προϊόντος Εκτύπωση πλαστικών σακουλών συσκευασίας
Αντίσταση στη θερμότητα Υψηλή
Δυνατότητα Υψηλή
Δάχος Προσαρμόσιμη
Μέγεθος Προσαρμόσιμη
Τύπος Συσκευή
Χημική αντοχή Υψηλή
Υλικό

PET/AL/PE ((Αλουμινένιο φύλλο),BOPP/AL/PE,PET/VMPET/PE κλπ. ή Προσαρμοσμένο

Μέθοδος εκτύπωσης Εκτύπωση με βαφή
Ανθεκτικότητα στην υγρασία Υψηλή
Χρώμα Προσαρμόσιμη
 

Εφαρμογές:

 

Η πλαστική συσκευασία χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και τα οικιακά προϊόντα.και η οικονομική απόδοση το καθιστούν μια δημοφιλής επιλογή για τις ανάγκες συσκευασίας.

Σενάρια προϊόντων
Βιομηχανία τροφίμων

Στη βιομηχανία τροφίμων, η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών χρησιμοποιείται συνήθως για τη συσκευασία σνακ, γλυκών και άλλων τροφίμων.Η υψηλή αντοχή της σε υγρασία εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα και απαλλαγμένα από μόλυνσηΗ προσαρμόσιμη μορφή και οι επιλογές χρώματος το καθιστούν κατάλληλο για διάφορους τύπους τροφίμων, και η πιστοποίηση του FDA εγγυάται την ασφάλειά του για επαφή με τρόφιμα.

Ιατρική βιομηχανία

Τύπωση Η πλαστική συσκευασία χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία για τη συσκευασία δισκίων, καψουλών και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων.Η υψηλή αντοχή του στην υγρασία και το προσαρμόσιμο πάχος του παρέχουν προστασία από την υγρασία και τον αέραΗ πιστοποίηση του FDA εξασφαλίζει επίσης ότι τα υλικά συσκευασίας είναι ασφαλή για την αποθήκευση του φαρμάκου.

Καλλυντικές βιομηχανίες

Τα καλλυντικά προϊόντα απαιτούν ελκυστική και ανθεκτική συσκευασία και η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών πληροί τις απαιτήσεις αυτές.Οι επιλογές χρώματος και σχήματος που μπορεί να προσαρμόσει το κάνει κατάλληλο για διάφορα είδη καλλυντικών προϊόντωνΗ υψηλή αντοχή στην υγρασία και η αντοχή της συσκευασίας εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα παραμένουν ασφαλή και σε καλή κατάσταση.

Προϊόντα οικιακής χρήσης

Από τα προϊόντα καθαρισμού έως τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών είναι μια δημοφιλής επιλογή για τη συσκευασία οικιακών προϊόντων.Το προσαρμόσιμο σχήμα και οι επιλογές χρώματος του καθιστούν εύκολη τη διάκριση μεταξύ διαφορετικών προϊόντωνΗ υψηλή αντοχή στην υγρασία και η αντοχή της συσκευασίας εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα παραμένουν ασφαλή και σε καλή κατάσταση.

Συμπεράσματα

Η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών είναι μια ευπροσάρμοστη και οικονομικά αποδοτική λύση συσκευασίας που είναι κατάλληλη για διάφορες βιομηχανίες.και πιστοποίηση FDA το κάνουν μια δημοφιλής επιλογή για τις ανάγκες συσκευασίαςΜε την ικανότητά του να προστατεύει και να διατηρεί τα προϊόντα, η εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της.

 Υψηλή χημική αντοχή Προσαρμόσιμη πλαστική σακούλα συσκευασίας για βιομηχανικές εφαρμογές 0Υψηλή χημική αντοχή Προσαρμόσιμη πλαστική σακούλα συσκευασίας για βιομηχανικές εφαρμογές 1Υψηλή χημική αντοχή Προσαρμόσιμη πλαστική σακούλα συσκευασίας για βιομηχανικές εφαρμογές 2Υψηλή χημική αντοχή Προσαρμόσιμη πλαστική σακούλα συσκευασίας για βιομηχανικές εφαρμογές 3

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή για την εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών

Η πλαστική συσκευασία που εκτυπώνουμε συσκευάζεται προσεκτικά και αποστέλλεται για να εξασφαλιστεί η ασφαλή άφιξή της στο κατώφλι σας.

Συσκευή:
 • Όλες οι πλαστικές συσκευασίες εκτύπωσης τυλίγονται πρώτα με προστατευτικό φιλμ για να αποφεύγονται γρατζουνιές και ζημιές κατά τη μεταφορά.
 • Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε ανθεκτικά χαρτόνια για να συσκευάσουμε την πλαστική συσκευασία, παρέχοντας πρόσθετη προστασία από εξωτερικές δυνάμεις.
 • Για να εξασφαλίσουμε περαιτέρω την συσκευασία, χρησιμοποιούμε φιστίκια συσκευασίας ή περιτύλιγμα φυσαλίδων για να γεμίσουμε τυχόν κενά και να αποτρέψουμε τη μετατόπιση κατά τη μεταφορά.
 • Τέλος, κάθε κουτί σφραγίζεται με ισχυρή ταινία για να εξασφαλίζεται ότι η συσκευασία παραμένει άθικτη.
Ναυτιλία:

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές αποστολής για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας:

 • Τυπική αποστολή: Η τυπική μέθοδος αποστολής είναι μέσω αξιόπιστων μεταφορέων, όπως UPS ή FedEx. Αυτή η επιλογή συνήθως διαρκεί 3-5 εργάσιμες ημέρες για παράδοση.
 • Επιταχυνόμενη αποστολή: Για επείγουσες παραγγελίες, προσφέρουμε επιταχυνόμενη αποστολή μέσω διανυκτέρευσης ή υπηρεσίες ταχείας παράδοσης.
 • Διεθνής αποστολή: Αποστέλλουμε επίσης τις πλαστικές συσκευασίες εκτύπωσης διεθνώς.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σας δώσουμε έναν αριθμό παρακολούθησης ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδο του πακέτου σας.

Φροντίζουμε πολύ για την συσκευασία και την αποστολή των πλαστικών συσκευασιών μας για να διασφαλίσουμε ότι φτάνουν σε τέλεια κατάσταση.Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να λύσουμε το θέμα αμέσως..

 

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
 • Α: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι πλαστική σακούλα συσκευασίας.
 • Ε: Πού παράγεται αυτό το προϊόν;
 • Α: Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο στην Κίνα.
 • Ε: Είναι πιστοποιημένο από το FDA;
 • Α: Ναι, αυτό το προϊόν είναι πιστοποιημένο από την FDA.
 • Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν;
 • Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν είναι 30000pcs.
 • Ε: Ποιο είναι το εύρος τιμών για αυτό το προϊόν;
 • Α: Η τιμή αυτού του προϊόντος είναι 0,01 έως 0,03 δολάρια το κομμάτι.
 • Ε: Πώς συσκευάζεται αυτό το προϊόν;
 • Α: Το προϊόν αυτό συσκευάζεται σε κουτιά.
 • Ε: Πόσος χρόνος απαιτείται για την παράδοση του προϊόντος;
 • Α: Το προϊόν θα παραδοθεί εντός 15 ημερών.
 • Ε: Ποιοι είναι οι αποδεκτοί όροι πληρωμής για αυτό το προϊόν;
 • Α: Οι αποδεκτοί όροι πληρωμής για αυτό το προϊόν είναι TT (Telegraphic Transfer).
 • Ε: Ποια είναι η ικανότητα εφοδιασμού για αυτό το προϊόν;
 • Α: Η ικανότητα εφοδιασμού για αυτό το προϊόν είναι 10000000pcs.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dream

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13926043818

WhatsApp : +8613926043818