Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Η Zekun είναι εξοπλισμένη με εργαστήριο παραγωγής τροφίμων GMP 100.000 επιπέδου που καλύπτει 100.000 τετραγωνικά πόδια για να διασφαλίσει ότι κάθε προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον, υγιές και ασφαλές.

Τα τελευταία χρόνια, η Zekun έχει επενδύσει στην εισαγωγή προηγμένων εγχώριων και ξένων, αυτοματοποιημένων,Η Επιτροπή διαπιστώνει ότι οι εν λόγω επενδύσεις αποτελούν σημαντικές πτυχές της ανάπτυξης της βιομηχανίας..

Όσον αφορά την πλούσια υλική εμπειρία στη διαχείριση χρώματος εκτύπωσης, η Zekun προωθεί ενεργά την εφαρμογή και τυποποίηση ψηφιοποιημένων διαδικασιών παραγωγής και εισάγει το ERP6.0 λογισμικό για τη διαχείριση της παραγωγής και της λειτουργίαςΑφορά τυποποιημένα συστήματα διαχείρισης και έχει εφαρμόσει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που περιλαμβάνει δημοκρατική συμμετοχή και επικεντρώνεται στη συνολική βελτίωση των διαδικασιών.
Δίνουμε προτεραιότητα στις λεπτομέρειες της αποτελεσματικής μετάβασης στην παραγωγή, αυστηρό έλεγχο ποιότητας, και διεξοδικές διαδικασίες δοκιμών για να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν μπορεί να επιτύχει υψηλά πρότυπα, μηδενικά ελαττώματα,και την επίτευξη ειδικών στόχων.

 

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας