Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd.

Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd.
1
Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ΖΕΚΟΥΝ
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~500
Ετήσιες πωλήσεις: 50,000,000-80,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

 

Η Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. είναι ηγέτης στον κλάδο της κατασκευής ευέλικτων υλικών συσκευασίας. Με ισχυρή διαχείριση και τεχνολογία κατασκευής ακριβείας,Ο Ζέκουν έχει θέσει το πρότυπο για την αγορά.Ο χώρος παραγωγής Zekun, που καλύπτει έκταση 9,8 στρεμμάτων, έχει σχεδιαστεί για να πληροί αυστηρά τις απαιτήσεις σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται από την Εθνική Διοίκηση Ιατρικών Προϊόντων.ΕπιπλέονΓια να ανταποκριθεί και να ξεπεράσει τα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων, η Zekun έχει ένα καθαρό δωμάτιο 107.000 τετραγωνικών ποδιών που είναι 100.000 επίπεδο GMP.Η Zekun έχει δώσει προτεραιότητα στην καινοτομία στις γραμμές παραγωγής της με προηγμένα εξαρτήματα όπως το ERP6.0 σύστημα διαχείρισης για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της παραγωγής.

 

 

 

Κίνα Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Ιστορία

Η ZeKun Packaging Technology Co., Ltd. είναι ένας έμπειρος κατασκευαστής με πιστοποίηση ISO και συμμόρφωση με τις GMP. Η ZeKun ειδικεύεται στην παραγωγή ποικίλων επιλογών συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων ευέλικτων σακουλών συσκευασίας,σακούλες τροφίμων, ταινίες κυλίνδρων, και, με υψηλή επίπτωση εννέα έγχρωμη εκτύπωση, παρέχει σταθερά οικονομικά αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις.

Βρίσκεται στην πόλη Πίνγκ Τζιανγκ, επαρχία Χουνάν, Κίνα, μια πόλη όπου παράγονται πικάντικα τρόφιμα που εξάγονται σε όλο τον κόσμο, η ZeKun ξεκίνησε ως τυπογραφικό εργοστάσιο το 2005.

Το 2015, η ZeKun ξεκίνησε προσπάθειες για να αναπτυχθεί και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και από τότε έχει αναπτυχθεί σε 270.000 τετραγωνικά πόδια.

Υπηρεσία

Η Zekun Packaging παρέχει στους πελάτες λύσεις και υπηρεσίες από ένα σταθμό, κάθε διαδικασία εξυπηρέτησης είναι τυποποιημένη, κάθε προϊόν παράγεται και επεξεργάζεται σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες,κάθε υπηρεσία έχει τυποποιημένα βήματα και απαιτήσειςΠαρέχει 24ωρο μηχανισμό ταχείας ανταπόκρισης για να επιτρέψει στους πελάτες και τους εταίρους να εμπιστεύονται.

Ειδικεύονται στην παροχή επιχειρηματικών υπηρεσιών, όπως παρακάτω:
Σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων και τεχνικές υπηρεσίες παροχής συμβουλών
Η παραγωγή και κατασκευή διαφόρων συσκευαστικών σακουλών υψηλής ποιότητας
Διαθέσιμες εναλλακτικές υπηρεσίες μεταποίησης, προϊόντα συσκευασίας
Έρευνα και κατασκευή νέων υλικών και νέων τεχνολογιών
Φόρμα αυτοματοποιημένης συσκευασίας υψηλού φραγμού
Κατασκευή και μεταποίηση συσκευασιών καλλυντικών υψηλής ποιότητας και προϊόντων συσκευασίας εξωτερικού εμπορίου

 

 

Κίνα Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
 
Κίνα Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
 
 
 
 

Η ομάδα μας

Η εταιρεία μας είναι μια επαγγελματική σύγχρονη επιχείρηση αυτοματισμού στην έρευνα, ανάπτυξη, πώληση και εξυπηρέτηση ευέλικτων πλαστικών συσκευασιών τροφίμων, πλαστικού φιλμ ρολ, τσάντα κλειδαριού, τσάντα stand up,Συσκευή ανατροπής και σακούλα εκτόξευσης.
Ως εταιρεία βιώσιμης ανάπτυξης παγκόσμιας κλάσης, εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια επιμελή, ρεαλιστική, επαγγελματική και αποτελεσματική ομάδα,Συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα ευεργετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τη βιομηχανία.Δοκιμάστε τις αδιάκοπες προσπάθειές μας για να πετύχουμε την αιωνιαία βιομηχανία της εταιρείας, την αξία των πελατών και την προσωπική αξία!

 
 

 

Κίνα Hunan Zekun Packaging Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας