Να στείλετε μήνυμα
products

ISO SGS Προσαρμοσμένη Τυπωμένη συσκευασία Πορτοφόλι Αλουμινίου Πορτοφόλι

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ZEKUN PACKAGING
Πιστοποίηση: ISO/SGS/FDA/QS/BRC/HACPP
Ποσότητα παραγγελίας min: 30000pcs
Τιμή: $0.01-$0.03/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευάζεται σε πλαστική σακούλα και στη συνέχεια συσκευάζεται σε ένα κουτί, ή όπως το επιθυμείτε.
Χρόνος παράδοσης: εντός 7-15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: TT, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000000PCS
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: PET/AL/PE ((Αλουμινένιο φύλλο),PET/PE,BOPP/Kraft Paper/PE κλπ. Ή προσαρμοσμένο Εφαρμογή: Συσκευασία τροφίμων
Σχεδιασμός: από τον πελάτη Σφραγισμός και χειρισμός: Ζεστό Τύπωμα, Ζεστό Σφραγίδα, Κεφαλακιό.
Μέγεθος & Πάχος: Προσαρμογή βάσει των απαιτήσεων του πελάτη Χρώμα: CMYK/PANTON, έως και 10 χρώματα
Επιλογές στυλ: Επίπεδο κάτω, όρθιο, πλευρικό γκαζέ, τετραγωνική σφραγίδα, μεσαία σφραγίδα κλπ. Ειδικότητα: Ασφάλεια κατά της υγρασίας
Υψηλό φως:

Τυποποιημένη τσάντα συσκευασίας SGS

,

Τυποποιημένη συσκευασία ISO

,

Συσκευή σε τσάντα από φύλλο αλουμινίου SGS


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη του προϊόντος:

Οι καινοτόμες λύσεις πλαστικών συσκευασιών μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν μια ποικιλία εφαρμογών, με ιδιαίτερη έμφαση στις συσκευασίες τροφίμων.Η βιομηχανία τροφίμων απαιτεί όχι μόνο πρακτικότητα στις συσκευασίες αλλά και τήρηση των προτύπων ασφαλείας, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο παραμένει φρέσκο και αμόλυντο.Έχουμε αναπτύξει μια σειρά από πλαστικές σακούλες συσκευασίας που δεν είναι μόνο λειτουργικές, αλλά και βελτιώνουν την ελκυστικότητα των προϊόντων τροφίμων.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των πλαστικών σακουλών συσκευασίας μας είναι η ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών στυλ. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία στυλ όπως Flat Bottom, Stand Up, Side Gusset,Τετραγωνική σφραγίδαΚάθε στυλ έχει σχεδιαστεί με συγκεκριμένες εφαρμογές και την ευκολία του πελάτη στο μυαλό,να επιτρέπουν στις μάρκες να βρίσκουν την τέλεια ταινία για τα προϊόντα τους, είτε πρόκειται για σιτηρά είτε για, σνακ ή έτοιμα τρόφιμα.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τις πλαστικές σακούλες συσκευασίας μας είναι η ανθεκτικότητα τους στην υγρασία, γεγονός που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φρεσκάδας και την παράταση της διάρκειας ζωής των τροφίμων.Η υγρασία μπορεί να οδηγήσει σε φθοράΟι σακούλες μας καταπολεμούν αυτά τα προβλήματα με υλικά υψηλής ποιότητας που παρέχουν ένα αποτελεσματικό φράγμα ενάντια στην υγρασία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Η επιλογή υλικών είναι στο επίκεντρο του σχεδιασμού των προϊόντων μας. Προσφέρουμε συνδυασμό υλικών όπως PET/AL/PE, το οποίο ενσωματώνει φύλλο αλουμινίου για τις εξαιρετικές του ιδιότητες φραγμού,ΠΕΤ/ΠΕ για την αντοχή και την καθαρότητά του, και BOPP/Kraft Paper/PE για όσους αναζητούν μια πιο φυσική ή αγροτική εμφάνιση, παρέχοντας παράλληλα προστασία.Αυτά τα υλικά μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες απαιτήσεις εμπορικής επωνυμίας ή να ανταποκρίνονται σε μοναδικές ανάγκες προϊόντος.

Τα προϊόντα μας είναι εξοπλισμένα με διάφορες επιλογές σφράγισης, όπως το Hot Press και το Hot Seal, για να διασφαλιστεί ότι, μόλις σφραγιστούν,το περιεχόμενο είναι ασφαλές από ρύπους και διαρροέςΓια επιπλέον ευκολία, προσφέρουμε επίσης μια λειτουργία Zipper Top, που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανοίγουν και να ξανασφραγίζουν εύκολα την συσκευασία, διατηρώντας τη φρεσκάδα του προϊόντος μετά το αρχικό άνοιγμα.

Με την επανειλημμένη χρήση του όρου "πλαστική σακούλα συσκευασίας", τονίζουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ευπροσάρμοστες και υψηλής ποιότητας λύσεις συσκευασίας.Αυτές οι πλαστικές σακούλες συσκευασίας έχουν κατασκευαστεί για να ανταποκριθούν στις αυστηρές απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα δεν διατηρούνται μόνο φρέσκα αλλά και παρουσιάζονται ελκυστικά στα ράφια των καταστημάτων. and functional features like moisture-proof barriers and reliable sealing mechanisms make our plastic packaging bags the go-to option for food companies who are serious about their product integrity and brand image.

Συνοπτικά, οι πλαστικές σακούλες συσκευασίας μας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες συσκευασίας τροφίμων.με στόχο την ευκολία και τη διαφοροποίηση της μάρκας. The incorporation of advanced materials and sealing technologies further position our plastic packaging bags as the preferred choice for businesses looking to maintain the highest standards of quality and customer satisfaction.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Εκτύπωση πλαστικών συσκευασιών
  • Υλικό: PET/AL/PE ((Αλουμινίου), PET/PE, BOPP/Kraft Paper/PE κλπ. ή προσαρμοσμένο
  • Μέγεθος και πάχος: Προσαρμογή βάσει των απαιτήσεων του πελάτη
  • Εφαρμογή: συσκευασία τροφίμων
  • Σχεδιασμός: Από πελάτη
  • Επιλογές στυλ: επίπεδος πάτος, όρθιος, πλευρικός στύλος, τετράγωνη σφραγίδα, μεσαία σφραγίδα κ.λπ.
  • Κλειδιά: πλαστική σακούλα συσκευασίας, πλαστική σακούλα συσκευασίας, πλαστική σακούλα συσκευασίας
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Προδιαγραφές
Χρώμα CMYK/PANTON, έως και 10 χρώματα
Εκτύπωση Εκτύπωση με βαφή
Επιλογές στυλ Σιγά κάτω, όρθιο, πλάγια γωνία, τετραγωνική σφραγίδα, μεσαία σφραγίδα, κλπ.
Σφραγισμός και χειρισμός Ζεστό πρέσο, ζεστό σφραγίσμα, φερμουάρ
Εφαρμογή Συσκευασία τροφίμων
Σχεδιασμός Κατά πελάτη
Ειδικότητα Ασφάλεια κατά της υγρασίας
Μέγεθος και πάχος Προσαρμογή βάσει των απαιτήσεων του πελάτη
Υλικό PET/AL/PE ((Αλουμινένιο φύλλο), PET/PE, BOPP/Kraft Paper/PE κλπ. Ή προσαρμοσμένο
ISO SGS Προσαρμοσμένη Τυπωμένη συσκευασία Πορτοφόλι Αλουμινίου Πορτοφόλι 0ISO SGS Προσαρμοσμένη Τυπωμένη συσκευασία Πορτοφόλι Αλουμινίου Πορτοφόλι 1ISO SGS Προσαρμοσμένη Τυπωμένη συσκευασία Πορτοφόλι Αλουμινίου Πορτοφόλι 2ISO SGS Προσαρμοσμένη Τυπωμένη συσκευασία Πορτοφόλι Αλουμινίου Πορτοφόλι 3

Εφαρμογές:

Η ZEKUN PACKAGING, ένα διάσημο εμπορικό σήμα που προέρχεται από την Κίνα, υπερηφανεύεται για την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων πλαστικών συσκευασιών που συμμορφώνονται με αυστηρά πρότυπα όπως ISO, SGS, FDA, QS, BRC,και πιστοποιητικά HACPPΟι πλαστικές σακούλες συσκευασίας μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και σενάριων, ιδιαίτερα στη βιομηχανία συσκευασίας τροφίμων.Κάθε πλαστική σακούλα συσκευασίας έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να διατηρεί τη φρεσκάδα και την ακεραιότητα των τροφίμων, από την γραμμή παραγωγής μέχρι τα σπίτια των καταναλωτών.

Οι πλαστικές σακούλες συσκευασίας που προσφέρουμε δεν είναι μόνο ανθεκτικές και αξιόπιστες αλλά και προσαρμόσιμες όσον αφορά το υλικό, το σχεδιασμό, το μέγεθος και το πάχος.Υλικά όπως PET/AL/PE για βελτιωμένες ιδιότητες φραγμού και συνδυασμοί BOPP/Kraft Paper/PE είναι διαθέσιμα για να καλύψουν τις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Είτε χρειάζεστε μια ανθεκτική στην υγρασία τσάντα με στρώμα χαρτιού αλουμινίου ή ένα ανθεκτικό εξωτερικό χαρτί kraft, η ZEKUN PACKAGING μπορεί να σας προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση.

Οι πλαστικές σακούλες συσκευασίας μας, οι οποίες είναι διαθέσιμες για ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 30000pcs, έχουν ανταγωνιστικές τιμές μεταξύ $0.01-$0.03 ανά κομμάτι.Φροντίζουμε ώστε κάθε σακούλα να συσκευάζεται με προσοχή, πρώτα σε πλαστική σακούλαΜε μια ικανότητα εφοδιασμού 10000000pcs, είμαστε εξοπλισμένοι για να χειριστούμε μεγάλες παραγγελίες, εξασφαλίζοντας την παράδοση εντός 7-15 εργάσιμων ημερών.

Η σφράγιση και ο χειρισμός αυτών των πλαστικών σακουλών συσκευασίας εκτελούνται με ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως Hot Press, Hot Seal,ή ένα Zipper Top για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο παραμένει ασφαλές και αμόλυντοΑυτή η σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες εξασφαλίζει ότι οι σακούλες είναι τέλειες για μια ποικιλία τροφίμων, διατηρώντας τις σε άψογη κατάσταση από το ράφι μέχρι την κουζίνα.

Η ZEKUN PACKAGING δεσμεύεται να παρέχει ευέλικτες επιλογές πληρωμής, αποδεχόμενη TT, L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union και MoneyGram, καθιστώντας τις συναλλαγές βολικές για την παγκόσμια πελατεία μας.Για σνακ, αποξηραμένα φρούτα, καρύδια, δημητριακά ή οποιοδήποτε άλλο καταναλωτικό προϊόν,Οι πλαστικές σακούλες συσκευασίας μας έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα σας ξεχωρίζουν στα ράφια ενώ παράλληλα προσφέρουν την προστασία και την ευκολία που αναμένουν οι καταναλωτές.

Συμπερασματικά, οι πλαστικές σακούλες συσκευασίας της ZEKUN PACKAGING είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν αξιόπιστες, εξατομικευόμενες και ποιοτικές λύσεις συσκευασίας.υπηρεσίες σχεδιασμού προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη, και αποτελεσματικά συστήματα παράδοσης και πληρωμής, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε το ταξίδι του προϊόντος σας από τη δημιουργία έως την κατανάλωση, εξασφαλίζοντας ότι παραμένει τόσο ελκυστικό και φρέσκο όσο προορίζεται.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν συσκευασίας πλαστικής εκτύπωσης μας συνοδεύεται από ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι θα λάβετε το μέγιστο όφελος από την αγορά σας.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι αφιερωμένη στην παροχή της βοήθειας που χρειάζεστε για να χειριστείτε τυχόν τεχνικές προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση των λύσεων συσκευασίας μας.

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης περιλαμβάνουν:

- Βοήθεια επίλυσης προβλημάτων για τη διάγνωση και επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το προϊόν.

- Οδηγίες σχετικά με τη χρήση του προϊόντος, τη συντήρηση και τις βέλτιστες πρακτικές για τη βελτίωση της μακροζωίας και της απόδοσης των συσκευασιών σας.

- Πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη πόρων, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών εγχειριδίων προϊόντων, FAQ και βίντεο εκπαίδευσης.

- ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες βελτιώσεις και βελτιώσεις του προϊόντος για να διασφαλιστεί ότι είστε πάντα εξοπλισμένοι με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εκτύπωση των πλαστικών συσκευασιών μας, η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης μας είναι έτοιμη να σας παρέχει την εξειδικευμένη υπηρεσία που σας αξίζει.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια ανώτερη εμπειρία πελατών και να διασφαλίζουμε την ικανοποίησή σας με τα προϊόντα μας..

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος: Κάθε προϊόν συσκευασίας από πλαστικό που χρησιμοποιείται για εκτύπωση τυλίγεται μεμονωμένα σε προστατευτική ταινία για την πρόληψη γρατζουνιών και συσσώρευσης σκόνης.Το προϊόν τοποθετείται στη συνέχεια σε ένα πλαστικό περιβλήμα προσαρμοσμένο για τη διατήρηση του σχήματός του και της ακεραιότητάς του κατά το χειρισμόΓια πρόσθετη προστασία, η συσκευασία ενισχύεται με ανθεκτικές καρτονιές που παρέχουν δομική υποστήριξη και ελαχιστοποιούν την κίνηση μέσα στο κουτί.

Εφοδιασμός: Τα προϊόντα συσκευασίας πλαστικής εκτύπωσης μας συσκευάζονται σε υψηλής ποιότητας καρτόνια, σχεδιασμένα για αντοχή και ασφάλεια κατά τη μεταφορά.συσκευασία φυστικοπαρασκευασμάτων, ή μαξιλάρια αέρα για να γεμίσουν τυχόν κενά και να διασφαλίσουν ότι το προϊόν παραμένει ακίνητο κατά τη μεταφορά.Όλα τα πακέτα σφραγίζονται με βαριά ταινία συσκευασίας και φέρουν σαφή ετικέτα με οδηγίες χειρισμού και λεπτομέρειες προορισμού για να διασφαλιστεί ότι φτάνουν στον προορισμό τους σε άψογη κατάσταση.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία του προϊόντος πλαστικής συσκευασίας;

Α:Το εμπορικό σήμα του προϊόντος πλαστικής συσκευασίας είναι ZEKUN PACKAGING.

Ε: Πού παράγεται η πλαστική συσκευασία ZEKUN PACKAGING;

Α:Οι πλαστικές συσκευασίες της ZEKUN PACKAGING κατασκευάζονται στην Κίνα.

Ε: Ποιες πιστοποιήσεις έχουν οι πλαστικές συσκευασίες της ZEKUN PACKAGING;

Α:Οι πλαστικές συσκευασίες της ZEKUN PACKAGING έχουν πιστοποιητικά ISO, SGS, FDA, QS, BRC και HACPP.

Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για πλαστικές συσκευασίες της ZEKUN PACKAGING;

Α:Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για πλαστικές συσκευασίες ZEKUN PACKAGING είναι 30000pcs.

Ε: Πόσο κοστίζει η πλαστική συσκευασία της ZEKUN PACKAGING;

Α:Η τιμή των πλαστικών συσκευασιών ZEKUN PACKAGING κυμαίνεται από 0,01 έως 0,03 δολάρια το κομμάτι.

Ε: Πώς συσκευάζονται τα προϊόντα;

Α:Τα προϊόντα πλαστικής συσκευασίας ZEKUN PACKAGING συσκευάζονται σε πλαστική σακούλα και στη συνέχεια συσκευάζονται σε ένα κουτί ή μπορούν να συσκευαστούν σύμφωνα με το αίτημά σας.

Ε: Ποιο είναι το χρονικό διάστημα παράδοσης των πλαστικών συσκευασιών της ZEKUN PACKAGING;

Α:Ο χρόνος παράδοσης είναι εντός 7-15 εργάσιμων ημερών.

Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής για την αγορά πλαστικών συσκευασιών ZEKUN PACKAGING;

Α:Οι όροι πληρωμής είναι TT, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union και MoneyGram.

Ε: Ποια είναι η ικανότητα εφοδιασμού των πλαστικών συσκευασιών της ZEKUN PACKAGING;

Α:Η εφοδιαστική ικανότητα των πλαστικών συσκευασιών ZEKUN PACKAGING είναι 10,000Χιλιάδες κομμάτια.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dream

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13926043818

WhatsApp : +8613926043818