Να στείλετε μήνυμα
products

Τύπο με βαφή τροφίμων / απορρυπαντικών ταινίες συσκευασίας με ρολό 12 χρωμάτων BOPP/PET/PA

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: roll film
Πιστοποίηση: ISO1900
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κιλά
Τιμή: 3-3.5/kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία από χαρτόνια
Χρόνος παράδοσης: εντός 15 ημερών
Όροι πληρωμής: ΤΤ
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τόνους
Λεπτομερής ενημέρωση
Πληρωμή: T/T, 100% L/C σε θέα, Western Union είναι όλα αποδεκτά Αν έχετε άλλη πληρωμή, παρακαλούμε επικοινωνή Τροποποιημένο: Βασισμένο σε Λεπτομέρειες
Εκτύπωση: Εκτύπωση με χαρακτική κλπ. Χρώμα: Μέγιστο 12 χρώματα
Μέγεθος & Πάχος: Προσαρμοσμένο Υλικό: Εξωτερικό στρώμα, όπως BOPP/ PET/ PA/ KPET/ Kraft Paper/ Cotton Paper/ Matte/ Pearlized/ Laser/ Wire
Χρήση: Τρόφιμα/ Απορρυπαντικό
Υψηλό φως:

Φόρμα περιτύλιξης απορρυπαντικού

,

Φόρμα περιτύλιξης 12 χρωμάτων

,

Συσκευή απορρυπαντικού


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η ελαστική ταινία ρολ συσκευασίας είναι μια καινοτόμος λύση συσκευασίας που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.Είναι ένα ευέλικτο υλικό συσκευασίας που συνδυάζει υλικά υψηλής ποιότητας με προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης για να παρέχει έναν αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο συσκευασίας ενός ευρέος φάσματος προϊόντωνΤο προϊόν αυτό είναι ιδανικό για εταιρείες που επιθυμούν να ενισχύσουν την οπτική ελκυστικότητα των προϊόντων τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ακεραιότητα και την προστασία του περιεχομένου τους.

Στον πυρήνα της ανώτερης απόδοσης της ευέλικτης ταινίας συσκευασίας μας βρίσκεται η προηγμένη διαδικασία εκτύπωσης με βαφή.και συνεπείς εικόνεςΗ μέθοδος εκτύπωσης με βαρύτητα επιτρέπει την ακριβή αναπαραγωγή περίπλοκων σχεδίων,διασφάλιση ότι κάθε ταινία περιτύλιξης διακρίνεται στα ράφια με έως και 12 χρώματαΑυτή η σειρά επιλογών χρωμάτων επιτρέπει στους πελάτες μας να προσαρμόζουν πλήρως τις συσκευασίες τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις εμπορικής τους ταυτότητας, καθιστώντας τα προϊόντα τους άμεσα αναγνωρίσιμα στους καταναλωτές.

Η προσαρμογή σε συγκεκριμένες ανάγκες είναι η ειδικότητά μας, γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένο μέγεθος και πάχος για την ευέλικτη ταινία περιτύλιξης.και στόχος μας είναι να παρέχουμε λύσεις συσκευασίας που ταιριάζουν σαν γάντιΕίτε χρειάζεστε ένα παχύτερο φιλμ για επιπλέον αντοχή ή ένα κομψό, ελαφρύ σχεδιασμό για οικονομική αποστολή,Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να καθορίσει τις καλύτερες προδιαγραφές για τα προϊόντα τους.Με τις επιλογές προσαρμογής μας, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις συσκευασίες τους για προστασία, παρουσία στα ράφια και ευκολία των πελατών.

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας (MOQ) για την ευέλικτη ταινία περιτύλιξης μας βασίζεται στις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης παραγγελίας σας.Λαμβάνουμε υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος, πάχος, χρώμα και πολυπλοκότητα εκτύπωσης για τον καθορισμό της MOQ, διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε τόσο μικρής κλίμακας παραγγελίες μπουτίκ όσο και μεγάλες, βιομηχανικές παρτίδες.Η εξατομικευμένη προσέγγισή μας σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της υψηλής ποιότητας συσκευασίας χωρίς να περιορίζονται από απαγορευτικά ελάχιστα ποσά παραγγελίας..

Μόλις ολοκληρωθούν το σχέδιο και οι προδιαγραφές, οι πελάτες μας μπορούν να περιμένουν γρήγορο χρόνο παράδοσης.που μας επιτρέπουν να παραδώσουμε την ευέλικτη ταινία περιτύλιξης σε πελάτες εγκαίρωςΟι χρόνοι παράδοσης υπολογίζονται με βάση την πολυπλοκότητα της παραγγελίας και το πρόγραμμα παραγωγής, αλλά πάντα προσπαθούμε να ανταποκριθούμε ή να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.Καταλαβαίνουμε ότι στον ταχύτατο κόσμο του εμπορίου, η έγκαιρη παράδοση μπορεί να είναι κρίσιμη για την επιτυχία της αγοράς, και δεσμευόμαστε να παρέχουμε γρήγορους χρόνους ανταπόδοσης χωρίς να συμβιβάζουμε την ποιότητα.

Η χρήση ελαστικής ταινίας κυλίνδρων συσκευασίας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: είναι ελαφριά, μειώνει το κόστος αποστολής και χειρισμού και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική,παρέχει εξαιρετική προστασία από την υγρασίαΑυτό διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει φρέσκο και άθικτο από τη γραμμή παραγωγής στα χέρια των καταναλωτών.το μορφότυπο ταινίας κυλίνδρου επιτρέπει την εύκολη χρήση σε αυτόματες συσκευαστές, εξορθολογίζοντας τη διαδικασία συσκευασίας και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των κατασκευαστών.

Η ευέλικτη ταινία περιτύλιξης μας δεν είναι μόνο λειτουργική αλλά και φιλική προς το περιβάλλον.και στοχεύουμε να παρέχουμε προϊόντα που είναι αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλονΟι ταινίες περιτύλιξης μας έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τα απόβλητα και μπορούν να παραχθούν με υλικά που είναι ανακυκλώσιμα ή βιοδιασπώμενα, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Συμπερασματικά, η ευέλικτη ταινία περιτύλιξης είναι η τέλεια λύση για επιχειρήσεις που αναζητούν υψηλής ποιότητας, προσαρμοστικές και αποτελεσματικές επιλογές συσκευασίας.Πολλά χρώματα, προσαρμοσμένο μέγεθος και πάχος, προσαρμόσιμα MOQs, και ταχείς χρόνοι παράδοσης, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις συσκευασίας.Φαρμακευτικά προϊόντα, ή καταναλωτικών αγαθών, η ευέλικτη ταινία περιτύλιξης περιτύλιξης μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και να ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Ελαστική ταινία κυλίνδρου συσκευασίας
 • MOQ: Βασισμένο σε λεπτομέρειες
 • Δάχος: 50-150 μm
 • Πληρωμή: T/T, 100% L/C σε θέα, Western Union γίνονται αποδεκτά. Αν έχετε άλλες μεθόδους πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μου.
 • Χαρακτηριστικά:
  • Κατηγορία τροφίμων
  • Βιοαποικοδομητικό
  • Ανακυκλώσιμο
  • Περιβαλλοντικά φιλικό
  • Υψηλό φράγμα
  • Αδιάβροχο
  • Αντιστατικά
  • Φιλικό προς το ψυγείο
  • Ασφάλεια υψηλής θερμοκρασίας κλπ.
 • Χρήση: Τρόφιμα/ Απορρυπαντικό
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Λεπτομέρειες
Εκτύπωση Εκτύπωση με χαρακτική κλπ.
Πληρωμή T/T, 100% L/C σε θέα, Western Union είναι όλα αποδεκτά Αν έχετε άλλη πληρωμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μου.
Τροποποιημένο Βασισμένο σε Λεπτομέρειες
Υλικό Εξωτερικό στρώμα, όπως BOPP/ PET/ PA/ KPET/ Kraft Paper/ Cotton Paper/ Matte/ Pearlized/ Laser/ Wiredrawing κλπ. Μέσα στρώμα, όπως PET/ PA/ AL/ Kraft Paper/ VMPET κλπ. Εσωτερικό στρώμα,Όπως PE/ CPP/ LLDPE κλπ..
Χαρακτηριστικά Τροφική ποιότητα, βιοδιασπώμενη, ανακυκλώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλό φραγμό, ανθεκτική στην υγρασία, αντιστατική, φιλική προς το ψυγείο, ασφαλή σε υψηλές θερμοκρασίες κλπ.
Μέγεθος και πάχος Προσαρμοσμένο
Χρόνος παράδοσης Χρόνος παράδοσης
Χρήση Τρόφιμα/ Απορρυπαντικό
Χρώμα Μέγιστο 12 χρώματα
Δάχος 50-150 μm
Τύπο με βαφή τροφίμων / απορρυπαντικών ταινίες συσκευασίας με ρολό 12 χρωμάτων BOPP/PET/PA 0Τύπο με βαφή τροφίμων / απορρυπαντικών ταινίες συσκευασίας με ρολό 12 χρωμάτων BOPP/PET/PA 1Τύπο με βαφή τροφίμων / απορρυπαντικών ταινίες συσκευασίας με ρολό 12 χρωμάτων BOPP/PET/PA 2Τύπο με βαφή τροφίμων / απορρυπαντικών ταινίες συσκευασίας με ρολό 12 χρωμάτων BOPP/PET/PA 3

Εφαρμογές:

Η ελαστική ταινία ρολ συσκευασίας, με την καταγωγή της στην Κίνα, έχει γίνει μια απαραίτητη λύση για τις σύγχρονες ανάγκες συσκευασίας.διαθέτει πιστοποίηση ISO1900, διασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης λαμβάνει ένα προϊόν που πληροί τις διεθνείς απαιτήσεις ποιότητας.η ταινία κυλίνδρων είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στις συσκευασίες τροφίμων και απορρυπαντικών, όπου οι εμπορικές ιδιότητες και η αντοχή του φιλμ συμβάλλουν στη διατήρηση της ακεραιότητας του προϊόντος και στην παράταση της διάρκειας ζωής.

Η ταινία κυλίνδρου της μάρκας αντιπροσωπεύει μια δέσμευση για την αριστεία και την αξιοπιστία στη βιομηχανία συσκευασίας.η ταινία μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες διαφόρων προϊόντωνΜε ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 500 kg, το φιλμ κυλίνδρου είναι προσβάσιμο σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών,διασφάλιση ότι τόσο οι μικρές όσο και οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την ανώτερη ποιότητά της.

Οι τιμές των ταινιών είναι ανταγωνιστικές, από 3 έως 3,5 δολάρια ανά κιλό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ισορροπία μεταξύ οικονομικής προσιτότητας και ποιότητας.διασφάλιση της προστασίας του κατά τη μεταφορά και την αποθήκευσηΜε ικανότητα προμήθειας 1000 τόνων, η μάρκα εγγυάται ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της άμεσα και αποτελεσματικά.

Όσον αφορά την εφοδιαστική, ο χρόνος παράδοσης είναι εντός 15 ημερών, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευση της μάρκας για ταχεία και ακριβή εξυπηρέτηση.Οι επιλογές είναι ευέλικτες ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές προτιμήσεις των πελατώνΕάν οι πελάτες έχουν άλλες μεθόδους πληρωμής, ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν για να συζητήσουν πιθανές ρυθμίσεις.

Η ελαστική ταινία περιτύλιξης είναι ιδανική για διάφορες περιπτώσεις και σενάρια.ή για τον τομέα των απορρυπαντικώνΗ ταινία κυλίνδρου αποτελεί απόδειξη της προσαρμοστικότητας και της αποτελεσματικότητας των ευέλικτων λύσεων συσκευασίας.σε συνδυασμό με την ικανότητα διατήρησης της φρεσκάδας και της ποιότητας του περιεχομένου, το καθιστά προτιμώμενη επιλογή για τις μάρκες και τους κατασκευαστές που αποσκοπούν στην εξασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών.

 

Προσαρμογή:

Ονομασία εμπορικής επωνυμίας: ταινία ρολ

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Πιστοποίηση: ISO1900

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 500 kg

Τιμή: 3-3.5/kg

Συσκευή: συσκευασία από χαρτόνι

Χρόνος παράδοσης: εντός 15 ημερών

Όροι πληρωμής: TT

Ικανότητα εφοδιασμού: 1000 τόνους

Χρήση: Τρόφιμα/ Απορρυπαντικό

Δάχος: 50-150 μm

Υλικό: Εξωτερική επένδυση, όπως BOPP/ PET/ PA/ KPET/ Kraft Paper/ Cotton Paper/ Matte/ Pearlized/ Laser/ Wiredrawing κλπ. Μέση επένδυση, όπως PET/ PA/ AL/ Kraft Paper/ VMPET κλπ. Εσωτερική επένδυση,Όπως PE/ CPP/ LLDPE κλπ..

Χαρακτηριστικά: Τροφική ποιότητα, βιοδιασπώμενη, ανακυκλώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλό φραγμό, ανθεκτική στην υγρασία, αντιστατική, φιλική προς το ψυγείο, ασφαλή σε υψηλές θερμοκρασίες κλπ.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η ευέλικτη ταινία περιτύλιξης περιτύλιξης μας συνοδεύεται από ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση και την επιτυχία σας με το προϊόν μας.Η εξειδικευμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή του προϊόντος, σχεδιασμό και εφαρμογή για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας συσκευασίας σας.

Παρέχουμε λεπτομερείς προδιαγραφές προϊόντων και οδηγίες χρήσης για να σας βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση της ταινίας κυλίνδρου μας στα υπάρχοντα συστήματα συσκευασίας σας.παρέχουμε βοήθεια αντιμετώπισης προβλημάτων για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση της ταινίας μας.

Δεσμευόμαστε για συνεχή βελτίωση και καινοτομία και καλωσορίζουμε τα σχόλια των πελατών για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.Οι υπηρεσίες υποστήριξης μας περιλαμβάνουν επίσης εκπαιδευτικούς πόρους και βέλτιστες πρακτικές για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τις ευέλικτες λύσεις συσκευασίας μας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Η ελαστική ταινία περιτύλιξης συσκευάζεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι φτάνει στην εγκατάστασή σας σε τέλεια κατάσταση.υγρασίαΣτη συνέχεια, οι ρόλοι τοποθετούνται με ασφάλεια μέσα σε ανθεκτικά, κυματοειδή κουτιά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχουν στις δυσκολίες της μεταφοράς.

Πριν από την αποστολή, κάθε κουτί σφραγίζεται και ενισχυθεί με βαριά ταινία συσκευασίας για να αποφευχθεί οποιοδήποτε άνοιγμα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.συμπεριλαμβανομένου του τύπου προϊόντος, διαστάσεις, βάρος και οδηγίες χειρισμού για να διευκολυνθεί η ασφαλή και αποτελεσματική παράδοση.Συμπεριλαμβάνουμε επίσης ξηραντικά στο εσωτερικό της συσκευασίας για να απορροφήσει οποιαδήποτε πλεονάζουσα υγρασία και να διατηρήσει την ποιότητα του φιλμ ρολό.

Το τμήμα αποστολής μας προγραμματίζει σχολαστικά την αποστολή για να διασφαλίσει ότι η ελαστική ταινία συσκευασίας σας θα αποσταλεί χρησιμοποιώντας τον πιο αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό μεταφορέα.Προσπαθούμε να παρέχουμε ταχείς χρόνοι παράδοσης διατηρώντας την ακεραιότητα του προϊόντοςΚατά την αποστολή, παρέχονται πληροφορίες παρακολούθησης ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο του φορτίου σας μέχρι να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό σας.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε1: Ποια είναι η εμπορική ονομασία του φιλμ ρολ;

Α1:Το εμπορικό σήμα της ταινίας κυλίνδρου αναφέρεται απλά ως "αισίδα κυλίνδρου".

Ε2: Πού παράγεται η ταινία κυλίνδρου;

Α2:Η ταινία ρολ κατασκευάζεται στην Κίνα.

Ε3: Έχει η ταινία κυλίνδρων κάποια πιστοποίηση;

Α3:Ναι, η ταινία κυλίνδρου είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO1900.

Ε4: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για την ταινία κυλίνδρου;

Α4:Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για την ταινία κυλίνδρου είναι 500 kg.

Ε5: Ποια είναι η τιμή της ταινίας κυλίνδρου και ποιες είναι οι λεπτομέρειες συσκευασίας;

Α5:Η τιμή της ταινίας κυλίνδρου είναι μεταξύ 3-3.5/kg και συνοδεύεται από συσκευασία από χαρτόνι.

Ε6: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για την ταινία κυλίνδρου;

Α6:Η προθεσμία παράδοσης για το φιλμ ρολ είναι εντός 15 ημερών.

Ε7: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής για την αγορά της ταινίας κυλίνδρου;

Α7:Οι όροι πληρωμής για την αγορά των ταινιών είναι TT (Telegraphic Transfer).

Ε8: Ποια είναι η ικανότητα εφοδιασμού της ταινίας κυλίνδρων;

Α8:Η ικανότητα εφοδιασμού για το φιλμ ρολ είναι 1000 τόνοι.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dream

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13926043818

WhatsApp : +8613926043818